Νέα συνεργασία με έναν κολοσσό στον τομέα της ναυτιλίας!

Η εταιρία μας PCinfo ανήκει πλέον σε μια από τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον κινέζικο όμιλο COSCO. Πιο συγκεκριμένα, η PCDC S.A. είναι μια εταιρία, της οποίας η COSCO κατέχει το 50% και έχει την έδρα της στον Πειραιά. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Logistics και η στρατηγική θέση της στον Πειραιά την καθιστά πολύ […]

Η εταιρία μας PCinfo ανήκει πλέον σε μια από τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον κινέζικο όμιλο COSCO. Πιο συγκεκριμένα, η PCDC S.A. είναι μια εταιρία, της οποίας η COSCO κατέχει το 50% και έχει την έδρα της στον Πειραιά. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Logistics και η στρατηγική θέση της στον Πειραιά την καθιστά πολύ ανταγωνιστική στις μεταφορές καθώς λειτουργεί ως κόμβος για τη μεταφορά φορτίων μέσω θάλασσας, ξηράς αλλά και εναέρια σε ευρωπαϊκούς και μη ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τα φιλόδοξα σχέδια της COSCO για τον Πειραιά έχουν ως στόχο να μετατρέψουν το λιμάνι της χώρας μας σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αναδιανομής φορτίου.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα μελετήσετε και μόνοι σας στο νέο website της εταιρίας PCDC → www.pcdc.com.gr .

Καλή εξερεύνηση!