Νέο domain με .ελ-ληνικό επίθεμα

Ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2018, το πρώτο domain με ελληνική κατάληξη είναι πλέον πραγματικότητα! Το .ελ ήρθε για να μείνει δίνοντας την ευκαιρία εύρεσης περισσότερων ελεύθερων domain. Από τις 10 Ιουλίου 2018 και για διάρκεια 3 μηνών, όσα domains ήταν ήδη κατοχυρωμένα σε .gr δεν θα ήταν ελεύθερα προς κατοχύρωση από όλους αλλά μόνο […]

Ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2018, το πρώτο domain με ελληνική κατάληξη είναι πλέον πραγματικότητα! Το .ελ ήρθε για να μείνει δίνοντας την ευκαιρία εύρεσης περισσότερων ελεύθερων domain.

Από τις 10 Ιουλίου 2018 και για διάρκεια 3 μηνών, όσα domains ήταν ήδη κατοχυρωμένα σε .gr δεν θα ήταν ελεύθερα προς κατοχύρωση από όλους αλλά μόνο από τους ιδιοκτήτες των αντιστοίχων .gr domains. Ωστόσο μετά το πέρας των 3 μηνών, δίνεται πλέον η ευκαιρία σε όλους να κατοχυρώσουν το δικό τους domain με ελληνική κατάληξη.

Τι είναι ακριβώς όμως το .ελ;

Μετά την κατάληξη .gr, η κατάληξη .ελ αποτελεί το δεύτερο domain με ελληνικό προσδιορισμό. Με την κατάληξη αυτή δηλώνετε στον επισκέπτη της σελίδας σας πως πρόκειται να μεταβεί σε ένα site με ελληνικό περιεχόμενο και ενδεχομένως προέλευση τονίζοντας έτσι τον ελληνικό χαρακτήρα της ιστοσελίδας σας.

Αν το όνομα που πάντα θέλατε ήταν ήδη δεσμευμένο για την κατάληξη .gr ή .com, τότε έχετε την ευκαιρία σας τώρα! Αν βρείτε διαθέσιμο το domain που πάντοτε επιθυμούσατε μπορείτε πλέον να το αποκτήσετε και να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα που σας παρέχεται.

Αξιοποιήστε αυτή την μεγάλη ευκαιρία και επιλέξτε το .ελ domain που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες καλύτερα.