fbpx

Ειδικές ιστοσελίδες

web radio, Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Portals, Ιστοσελίδες e-learning, Forum, Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων, Ιστοσελίδες Μεσιτικών Γραφείων, Ιστοσελίδες online Παραγγελιών, Ιστοσελίδες showcase-portfolio

web radio, κατασκευή ιστοσελίδας ραδιοφώνου

Είστε επαγγελματίας ή και ερασιτέχνης λάτρης του ραδιοφώνου; Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ιστοσελίδας web radio όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε και να προβάλετε τη μουσική σας με όλο το διαδίκτυο.Η δημιουργία ενός web radio ακολουθεί βήματα για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας από ένα απλό σταθμό περιορισμένων ακροατών έως και σταθμό με απεριόριστους ακροατές.

Η wedoo μπορεί να αναλάβει την δημιουργία αυτού του σχεδίου σε πλήρη μορφή, από την αγορά bandwidth για ορισμό ακροατών έως και την καλλιτεχνική επιμέλεια σχεδίασης της ιστοσελίδας σας.

Για να κατασκευαστεί ένα web radio χρειάζονται κάποιες διαδικασίες. Αρχικά θα γίνει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας πάνω στο στυλ της αρεσκείας σας.

Κατόπιν απαιτείται η εγκατάσταση ειδικού προγράμματος το οποίο θα τοποθετηθεί στη σελίδα σας και θα χειρίζεται όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται για να λειτουργεί ένα web radio όπως για παράδειγμα θα παρέχει δυνατότητα έναρξη λειτουργίας, παρακολούθηση χρηστών, δημιουργία playlist μέσα στο server όπου συνεχίζει να εκπέμπει με κλειστό τον δικό σας υπολογιστή και πολλές άλλες δυνατότητες και εφαρμογές.

Έχετε επίσης πολλαπλές δυνατότητες όπως :

• Εγκατάσταση chat για διαδραστικότητα μεταξύ των ακροατών σε live mode.
• Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών playlist on line με ανέβασμα τραγουδιών στο server σας.
• Ορισμό αριθμού ακροατών για το σταθμό σας.
• Παρακολούθηση αριθμού ακροατών ανά εκπομπή.
• Δημιουργία ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγράμματος για τους παραγωγούς σας.

Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Portals

Η καθημερινή ενημέρωση από διαδικτυακούς τόπους έχει μπει ολοένα και περισσότερο στη ζωή του κοινού. Οι διαδικτυακοί τόποι προσφέρουν στην πλειοψηφία τους άμεση ενημέρωση, ενώ ο αυξανόμενος αριθμός τους εγγυάται πλουραλισμό απόψεων. Επιπλέον, σε αυτή την κατεύθυνση βοηθάει και η παρουσία εκατοντάδων ενημερωτικών ιστολογιών (blogs).Υπάρχει επίσης ο ηλεκτρονικός τύπος και πολλές ιστοσελίδες (sites) που προσφέρουν απόψεις ανθρώπων ,πληροφορίες κ.α. Ενημέρωση μπορεί επίσης να γίνει μέσω διαφόρων μέσων κοινωνικοποίησης (facebook,twitter, google+) όπου οι άνθρωποι οχι μόνο μαθαίνουν τι γίνεται στον κόσμο αλλά και ψυχαγωγούνται.Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ενημέρωσης (κατασκευή ειδησεογραφικού site) συνθέτουν την ηλεκτρονική μορφή μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Τοπικής ή εθνικής εμβέλειας. Ανεβάζοντας οποιασδήποτε φύσεως ειδήσεις. Όπως για την κοινωνία, πολιτική, οικονομία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, υγεία κτλ. Δίνουμε αφενός στον επισκέπτη την δυνατότητα της άμεσης πληροφόρησης παγκοσμίως. Στον διαχειριστή την πολυτέλεια της καθημερινής χρήσης λειτουργιών του πακέτου όπως παρουσιάζονται παρακάτω.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη λύση για ιστοσελίδες ενημέρωσης – portal. Έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης ειδήσεων με πολλαπλές λειτουργίες προσθήκης απεριόριστων άρθρων και κατηγοριών. Αλλά και την δημιουργία χρηστών όπου μπορεί ο καθένας να δημοσιεύει ως απλός συντάκτης (publisher) με απλό τρόπο και λιγοστά βήματα.

Δυνατότητα προσθήκης σχολίων σε κάθε άρθρο από επισκέπτες είτε χρήστες (users) της ιστοσελίδας σας .

Ιστοσελίδες e-learning για εκπαιδευτικούς οργανισμούς

Με τον όρο e-learning εννοούμε εκείνον τον τύπο της εκπαίδευσης ο οποίος πραγματοποιείται σε μη φυσικό χώρο, δηλαδή με ηλεκτρονικά μέσα. Αυτός ο τρόπος ονομάζεται και εξ αποστάσεως εκπαίδευση αφού υλοποιείται μέσω υπολογιστή. Τόσο ο μαθητής όσο και ο καθηγητής βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον και η επικοινωνία τους γίνεται μέσω διαδικτύου δηλαδή, με χρήση υπολογιστή.Η Δημιουργία ιστοσελίδων e-learning απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (φροντιστήρια, σχολές κτλ) και μπορούν να ενισχύσουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Μέσω αυτών των ειδικών ιστοσελίδων έχει τη δυνατότητα ο εκπαιδευτικός οργανισμός να παρέχει σημαντικές δυνατότητες για τους εκπαιδευόμενους.

Οι δυνατότητες αυτές είναι :
• Εγγραφή και συμμετοχή μαθητών σε συγκεκριμένα τμήματα και εκπαιδευτικά προγράμματα
• Ανάρτηση εργασιών, ανακοινώσεων, βοηθημάτων και βαθμολογιών ανά τμήμα και ανά χρήστη.
• Δυνατότητα χρονικού περιορισμού ολοκλήρωσης εργασιών από τους εκπαιδευόμενους.
• Δυνατότητα ασύγχρονης επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου μέσω ειδικού φόρουμ (forum).

Κατασκευή φόρουμ συζητήσεων – Forum

Το διαδικτυακό φόρουμ (αγγλικά:internet forum) είναι ένας τύπος ιστοσελίδων,όπου οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους. Έχει γίνει σήμερα ένας τρόπος διαδικτυακής επικοινωνίας.Στην wedoo αναλαμβάνουμε την Κατασκευή φόρουμ συζητήσεων – Forum για τοποθέτηση σε ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα είτε αυτόνομο.

Το forum εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς και συνδέει ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Ένα forum μπορεί επίσης να παρέχει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών του μέσω μηνυμάτων και προσωπικών συζητήσεων. Ευκολία στην διαχείριση του για την δημιουργία θεμάτων (topics), διαχείριση χρηστών και των δικαιωμάτων τους, ορισμό ως administrators και operators.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια κοινότητα ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων βασισμένα πάνω σε συγκεκριμένες θεματολογίες.

Η διαχείριση ενός forum είναι πολύ απλή ακόμη και για μη έμπειρους χρήστες.

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων – ενοικιαζόμενων δωματίων

Η wedoo έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ιστοσελίδες που απευθύνονται σε ξενοδοχεία και υπηρεσίες ενοικιαζόμενων δωματίων με σκοπό την αυτοματοποίηση συστημάτων και περαιτέρω διαφήμισης τους.Μέσα από την παραπάνω υπηρεσία, ο τελικός χρήστης έχει τη δυνατότητα πολλαπλών λειτουργιών και ευκολιών στη βάση δεδομένων ξενοδοχείου όπως :
• Αναζήτηση διαθεσιμότητας κρατήσεων μέσα από εύχρηστο και καλαίσθητου ημερολογίου.
• Δυνατότητα αυτόματης κράτησης δωματίου.
• Πληρωμή προκαταβολής μέσω πολλαπλών δυνατοτήτων όπως : πιστωτικές κάρτες, paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ
• Περιοχή Προβολής Φωτογραφιών του ξενοδοχείου, των δωματίων, της περιοχής. (Photo Gallery)
• Πολυγλωσσικό περιβάλλον
• Χάρτης Google Map, για την επισήμανση και εντοπισμό του ξενοδοχείου με οδηγίες για το πώς θα φθάσετε εκεί

Ιστοσελίδες Μεσιτικών Γραφείων

Στην σημερινή εποχή στη χώρα μας η αναζήτηση για ακίνητο είτε για αγορά είτε για ενοικίαση, φτάνει το 72,4% και το κοινό απαντάει πώς θα χρησιμοποιούσε γενικότερα το διαδίκτυο – μεσιτικά portals. Παράλληλα, για τον σκοπό αυτό, το 44,2% θα επισκέπτονταν πιο στοχευμένα ιστοσελίδες μεσιτικών γραφείων.Η wedoo έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να σχεδιάσει ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων σημαντικών για το είδος τους. Οι λειτουργίες αυτές είναι :

• Δημιουργία ευχάριστου και εύχρηστου περιβάλλοντος για τον επισκέπτη.
• Κατάταξη ακινήτων ανά περιοχή με χρήση χάρτη
• Image gallery για κάθε ακίνητο με πολλαπλές λεπτομέρειες.
• Σύνθετη αναζήτηση ακινήτου αναλόγως τις επιθυμίες του κάθε επισκέπτη.
• Δημιουργία κατασκευής ιστοσελίδας με διαδραστικό περιβάλλον χρηστών με ενεργή καταχώρηση ακινήτων από αυτούς.

Ιστοσελίδες online Παραγγελιών – Delivery

Ο πιο σύγχρονος τρόπος για delivery φαγητού είναι με παραγγελία online από κινητό και υπολογιστή.Υπάρχει τρόπος να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη; Χωρίς φυλλάδια που πιάνουν χώρο; Χωρίς λάθη στην παραγγελία επειδή ο υπάλληλος δεν άκουσε καλά; Χωρίς κόστος αλλά με επιπλέον εκπτώσεις; Η απάντηση είναι μία: Delivery online.

Στην wedoo έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ιστοσελίδα για online παραγγελίες – delivery για το κατάστημα σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα θα μπορείτε να :

• Προβάλετε την επιχείρηση σας σε όμορφο περιβάλλον.
• Εμφάνιση του καταλόγου σας σε ηλεκτρονική μορφή έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης να επιλέγει την παραγγελία του.
• Έχετε φόρμα παραγγελιών για άμεσες παραγγελίες on line χωρίς χρήση τηλεφώνου.
• Αποστολή της εκάστοτε παραγγελίας σε e-mail και sms άμεσα.

Ιστοσελίδες showcase-portfolio για καλλιτεχνικές παρουσιάσεις

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και σχεδιασμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σας showcase portfolio για δειγματισμό φωτογραφιών και των καλλιτεχνικών έργων σας. Μία ανάλογη ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι σε απόλυτη καλλιτεχνική αρμονία με το ύφος της δουλειάς σας γι αυτό και η wedoo μπορεί μέσα από την γκάμα καλλιτεχνικού τμήματος σχεδιασμού ιστοσελίδας σας παρέχει το απόλυτο δυνατό αποτέλεσμα που θα παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη των επισκεπτών.Τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες μιας portfolio ιστοσελίδας είναι :
• Εντυπωσιακό design.
• Animated style ιστοσελίδα, με αρκετά εφέ παρουσίασης δειγμάτων και καλλιτεχνικών έργων.
• Ευχρηστία στη διαχείριση και ανέβασμα υλικού από εσάς.
• Δημιουργία image gallery ευδιάκριτα με χρήση του 100% της κάθε οθόνης για την προβολή των δειγμάτων σας.